We hebben zojuist toegevoegd drie nieuwe en spannende safari lodges en kampen te Uyaphi.com, deze safari lodges en kampen (allemaal onder de banner van Singita) zijn alle gelegen in Tanzania’s grotere Serengeti gebied (namelijk de Lamai en tegenpruttelen Reserves).

De eerste van de nieuwe lodges is dat de “Singita Mara rivier Tented Camp” deze spannende, klein en luxe lodge ligt aan de oevers van de Mara rivier in het Lamai driehoek (één van de beste buurten te zien jaar wildlife activiteit als gevolg van de Mara rivier). Zes tenten suites maken deel uit van de lodge die zijn eigen elektriciteit door gebruik van zonnepanelen genereert. Als u op zoek bent voor een lodge en Serengeti ervaring dat het allemaal biedt, maar zonder de massa toeristen – dan is dit de lodge om naar te kijken.

De tweede lodge functie is de prachtige exclusieve gebruik “Singita Serengeti House” die aanbiedingen die perfecte safaribestemming voor een kleine groep van de familie of groep van vrienden omringd door enkele van de beste dieren in het wild waarnemingen in heel Afrika. Als dit een exclusieve gebruik lodge men is krijgt om het tempo van uw safari als alle personeel en rangers zijn er voor u en u alleen.

En ten slotte, het “Singita Explorer mobiele Tented Camp“. Dit kamp mobiele luxe is ook gebaseerd rond dat exclusieve gebruik thema waar alleen kleine groepen van familie en vrienden om de ware romantiek van de Serengeti vlakte in de luxe van een privé mobiele camp camping ervaring krijgen. Ja mobiele, dit camps packs van haar koffers en volgt de dieren in het wild, vandaar de ervaring die men krijgt als het gaat om wild waarnemingen is ronduit prachtig.

Opmerking; We zullen pakket van deze drie nieuwe lodges en tarieven zo spoedig mogelijk toevoegen en onthoud dat dit gebied een malaria-zone zo is gelieve voorzorgsmaatregelen moeten worden genomen.

Nieuwe Singita Lodges op Uyaphi.com door James Bester

Pin It on Pinterest

Share This